Making a blank rectangle

Use this forum for comments, suggestions or problems related to the online ImageMagick Studio web interface @ https://imagemagick.org/MagickStudio.
Post Reply
tonebytone
Posts: 2
Joined: 2018-09-26T09:02:21-07:00
Authentication code: 1152

Making a blank rectangle

Post by tonebytone » 2018-09-26T09:09:21-07:00

We used to be able to make a blank rectangle instead of using a ready-made image. But recently with the changes, My friends and I haven't been able to make one any more. Is there a way to do this now? TIA

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10865
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Re: Making a blank rectangle

Post by magick » 2018-09-27T18:30:54-07:00

Set these properties @ http://transloadit.imagemagick.org/Magi ... Studio.cgi:

Code: Select all

Size: 320x240
Format: xc
Meta: cyan
Now press 'View'. You should get a cyan rectangle.

tonebytone
Posts: 2
Joined: 2018-09-26T09:02:21-07:00
Authentication code: 1152

Re: Making a blank rectangle

Post by tonebytone » 2018-09-28T10:27:43-07:00

THANK YOU! It's so simple and works no matter which color one chooses. I'm also presuming we can change the width/height.

I am a former WebTV user and I think we had to set other parameters, too, to make a rectangle. So this is why we were not able to make a simple rectangle now. :-)

Post Reply