Search found 87 matches

by chaoscarnage
2019-03-14T14:16:58-07:00
Forum: Bugs
Topic: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.
Replies: 4
Views: 1296

Re: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.

Any chance this was fixed in a recent update?
by chaoscarnage
2019-02-17T15:12:01-07:00
Forum: Bugs
Topic: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.
Replies: 4
Views: 1296

Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.

I had the bug verified by Fred here . magick "inline:PNG64DATA" "MULTIPLY_IMG_1.png" -channel RGBA -compose Multiply -composite \ "MULTIPLY_IMG_2.png" -channel RGBA -compose Multiply -composite \ "SCREEN_IMG_1.png" -channel RGBA -compose Screen -composite \ "NEW_IMAGE.png" This is the basic code use...
by chaoscarnage
2019-02-17T15:06:50-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

The image marked "Results in .11" is the correct image. It does execute in Linux and does not error however, it is not producing the correct image. As shown in the message I sent you. I posted the issue here, thank you for verifying that it is in fact not working. https://imagemagick.org/discourse-s...
by chaoscarnage
2019-02-16T16:24:34-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

Absolutely, I sent you the code, the image in .11 and the images in anything after .25. After the post from earlier today, I ran many more tests. It does appear that it is producing an image, simply an incorrect one. It is not longer combing the entire result it is simply keeping the first screen or...
by chaoscarnage
2019-02-16T15:24:25-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

This bug has resurfaced. It worked in 7.0.8.11 but as of as least 7.0.8.25 and still does not work on .27, the image it produces a blank image.
by chaoscarnage
2018-08-06T15:53:33-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

fmw42 wrote:
2018-08-06T15:37:16-07:00
I build by getting all my delegates from MacPorts and install Imagemagick from source.
Please let me know if you're able to get what I sent you working.
by chaoscarnage
2018-08-06T14:08:37-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

7.0.8-9 produces the same results at 8-8. I PMed fmw42 with a live example, please do not post any of it's contents.
by chaoscarnage
2018-08-06T13:34:50-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

I am 100% sure it is base64. All of this was working yesterday before the upgrade. I'll upgrade to 7.0.8.9 now.

Your Source is still 7.0.8.8, do you have an upgraded source? I've always built it from the source.
by chaoscarnage
2018-08-06T12:40:31-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

Does the command look right to you?
by chaoscarnage
2018-08-06T10:58:55-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 11105

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

After many many hours of work Imagemagick is finally working correctly (for the most part). On 7.0.5-7 this worked. convert "inline:PNG64DATA" "MULTIPLY_IMG_1.png" -channel RGBA -compose Multiply -composite "MULTIPLY_IMG_2.png" -channel RGBA -compose Multiply -composite "SCREEN_IMG_1.png" -channel R...
by chaoscarnage
2018-08-05T19:17:35-07:00
Forum: Users
Topic: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.
Replies: 32
Views: 5157

Re: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.

We're going to do a re-install now.
by chaoscarnage
2018-08-05T19:05:36-07:00
Forum: Users
Topic: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.
Replies: 32
Views: 5157

Re: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.

I have run exactly what you've given me using isolated examples and everytime one mask is ignored.
by chaoscarnage
2018-08-05T18:32:37-07:00
Forum: Users
Topic: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.
Replies: 32
Views: 5157

Re: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.

I have a buffer image that is loaded, just in the massive example in the previous past.

I have tried exactly what you have, and it just ignores the first mask. I also removed -alpha disassociate temporarily and still it ignores the first mask.
by chaoscarnage
2018-08-05T17:23:27-07:00
Forum: Users
Topic: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.
Replies: 32
Views: 5157

Re: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.

magick buffer.png \ \( IMAGE_TO_MASK.png \ \( MASK1.png -alpha copy \) -compose Dst_In -composite -alpha disassociate \ \( MASK2.png -alpha copy \) -compose Dst_In -composite -alpha disassociate \ \) -compose Over -composite OUT_IMAGE.png If I do this, it will ignore MASK1 and only apply MASK2. It'...
by chaoscarnage
2018-08-05T17:03:37-07:00
Forum: Users
Topic: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.
Replies: 32
Views: 5157

Re: Masking 1 Image with 2 Masks no longer working.

No, it's a png.

Do you have any other ideas to help apply multiple (dynamically infinite) masks to a single image?